Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/05/2020 in all areas

 1. 4 points
  Nume: Duracell Programe folosite: PS/AE Esti de acord sa predai fisierul ".psd" daca iti este cerut: da Creatia:
 2. 3 points
  Nume: oStefan Programe folosite: Photoshop. Esti de acord sa predai fisierul ".psd" daca iti este cerut: Da. Creatia:
 3. 2 points
  Nu exista abuzuri, fiecare ban pe care l-a dat a fost corect, a inclus dovezi pentru acele ban-uri, jucator respectos,activ si care isi vede de treaba lui.
 4. 1 point
  Da intr-adevar nu am avut nici o problema cu tine, om la locul lui. Bun venit noul si singurul nostru supervizor.
 5. 1 point
  Salutare! Am stat si am citit majoritatea topic-urilor, inclusiv cele de unban, si am considerat ca ar fi bine sa va spun si voua! Cand faceti o cerere, de orice fel, Steam ID-ul: acesta il puteti gasi folosindu-va linkul profilului vostru de seam pe site-ul: https://steamid.xyz sau tastand comanda status in consola jocului in timp ce sunteti pe server ! Nu este nevoie de Steam ID3, Steam32 ID sau Steam64 ID! Multumim! Acest topic este deschis la reply-uri.
 6. 1 point
  Va multumim tuturor pentru sugestiile date in legatura cu sunetele de la mvp! Timp de o luna sau 2 nu se vor mai adauga sunete, deoarece eu impreuna cu staff-ul consideram ca sunt destul de multe momen tan, o sa atasez o imagine cu numarul de melodii care vor mai fi adaugate astazi/maine. Cu acecste melodii vom face un total de 82 de sunete. Multumim ca sunteti alaturi de noi!
 7. 1 point
  1. NICKNAME: Makaveli 2. STEAM ID64: https://steamcommunity.com/profiles/76561198017494404/ 3. ADMIN-UL DE LA CARE AM LUAT BAN: nu am fost atent, gasiti in log fara probleme 4. MOTIV BAN: WALLHACK 5. DATA: 24-5-2020 6: ALTE CUVINTE : Doresc sa mi posteze si mie adminul SS-uri cu wallhackul pe care-l foloseam sau orice tip de dovada exceptand simtul lui suprem de jucator, in caz ca nu are dovezi, doresc unban si o retrogradare pt adminul in consecinta. Chiar si niste scuze sunt acceptate, pe romaneste daca e slaban este strict problema lui.Mersi !
 8. 1 point
  Update cu ajutorul lui @MariusValentin98 o sa avem si un server de fiveM in comunitatea noastra. Multumim t/c
 9. 1 point
  Nume: SeWhaaa Sugestie: La sectiunea de entertainment sa se introduca un regulament care sa limiteze numarul de posturi la 1 singur post per user per zi Cu ce crezi ca ar imbunatatii sugestia ta: Stiu ca suna banal la prima vedere dar intrucat nu se mentioneaza ma gandesc ca vor exista cativa care vor abuza de acea sectiune doar pentru +1 si nu vor oferii nimic concret comunitatii Alte cuvinte: Nu, multumesc pentru intelegere
 10. 1 point
  Impreuna reusim sa fim mai buni alaturi de voi! Daniel-Ioan unul dintre co-fondatorii nostri a ales sa organizeze un giveaway. Pentru a te inscrie trebuie sa da-i like paginii https://www.facebook.com/Jaka-damark-856465701086552/ si sa va postati aici profilul de facebook pentru a putea verifica daca chiar ati dat like sau nu. Nu ezitati, veniti in numar cat mai mare, cine face primul 100 de ore primeste M4A4 Desolate Space (FN) (St) cu float de 0.009 .Obiectii : daca nu ai dat like la pagina si sa presupunem ca ai facut orele nu vei fii luat in considerare , un lucru important sa da-ti like la pagina. bafta la jucat , daca sunt intrebari scrieti in acest topic!
 11. 0 points
  Modelul este urmatorul: 1. Nickname: 2. Descriere propunere/ sugestie: 3. Cu ce ar putea ajuta serverul? Esti nou inteleg asta pe viitor sa ai mai mare grija. Ai vreo preferinte ce secunde sa se auda? 7 secunde trebuie sa fie cel mult sa se auda tot
×
×
 • Create New...