Jump to content

Kstuard

Founder
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kstuard last won the day on June 2 2020

Kstuard had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

6 Followers

About Kstuard

 • Birthday 02/27/1989

Recent Profile Visitors

386 profile views
 1. Vreau sa multumesc celor care ne au ramas alaturi dupa vremurile noastre mai "urate" de inactivitate si asa mai departe, lucrurile de acum in colo nu o sa mai stea la fel. Pregatesc niste update-uri de ultima data de cand am inceput sa o las mai moale cu serverul pentru ca na.. cu totii avem o viata personala. Bun sa intram in paine in trecut jucatorii mi au spus ca nu au pe ce sa isi dea creditele. Hmm.. m-am gandit..m-am gandit si boom, toata lumea are acum acces la comanda !ws si !knifes doar ca nu aveti toate skinurile. Noul sistem e asemanator cu cel al inventarelor de pe csgo. Cu comanda !case selectati o cutie, costa 1500 credite ca sa o deschideti. Fiecare item are un procentaj ca si case urile originale ca sa pice. O sa vreau sa modific modul de a face rost de credite si datorita acestui lucru, incepand de azi 16.08.2020 in 7 zile pana pe 23.08.2020 o sa va puteti cheltuii toate creditele in case-uri iar itemele va vor ramane, altfel pe data respectiva o sa resetez fiecare balanta ca toata lumea sa o poata lua de la 0. Cu credite vei putea cumpara anumite graduri de vip. Pe o perioada de timp veti avea acces la diferite beneficii precum b hop, sunetele specifice unui jucator vip si asa mai departe. Aceasta versiune este in beta, nu ezitati sa raportati buguri daca gasiti.
 2. Data viitoare cand vrei sa faci un 1v1 cu cineva ii zici frumos daca mai stai sa injuri ca asa ti se scoala tie ramai cu ban permanent. Bine ca acum tot eu trebuie sa stau dupa tine ca n ai fost in stare sa imi dai un steamid whatever
 3. Kstuard

  Cerere unban

  Nu mai face 2x post, citeste regulamentul forumului la fel cat si pentru tine. Sergiu are dreptate, refa cererea ca in modelul respectiv. Nu am de unde sa ghicesc eu in stele cine ti a dat ban, de ce, cand si asa mai departe
 4. Kstuard

  Mentenanta

  Dupa cum am scris si in titlu in decursul zilei de maine va avea loc o scurta mentenanta depinde cat de bine decurg lucrurile. Firma de host si-a schimbat dedicatul speram la performante mai ok, o sa se schimbe si ip-ul daca intrati cu dns-ul arena.drawn.ro o sa fie acelasi lucru in cateva ore dupa ce deschid serverul o sa se propage si dns-ul. Seara frumoasa!
 5. Kstuard

  cerere helper

  Data viitoare editezi si pui poza in primul post, fara +1 degeaba altfel wp.
 6. La partea cu orele era vorba despre activitatea pe server, Vad ca ai orele respective.
 7. warned da dc pot sa scriu daca ai dat t/c lmao =))
 8. Kstuard

  Giveaway

  A trecut mai mult de o luna de zile, au fost 3-4 insi inscrisi... Vad ca nu vrea nimeni sa castige nimic 😃 NO WINNER
 9. Are rost sa intreb dc cand ai facut cererea de helper ai facut screen la orele din !active si acum ai facut screen la orele din !lvl ? e o ora diferenta.. dar tot mi se pare o magarie.. a mai facut cineva asa si am inchis ochii, primul si ultimul avertisment pentru toata lumea legat de asta cine face chestii de genul rankoff.
 10. Daca mi ai da un link in loc de un nume pe intreg internetul sau o poza sa stiu ce caut ar fi mult mai usor!!!!
×
×
 • Create New...