Jump to content

Kstuard

Founder
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Kstuard last won the day on May 24

Kstuard had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

6 Followers

About Kstuard

 • Birthday 02/27/1989

Recent Profile Visitors

169 profile views
 1. Da intr-adevar nu am avut nici o problema cu tine, om la locul lui. Bun venit noul si singurul nostru supervizor.
 2. Acceptat la mod zi ms lui fratele dany!!!
 3. 1. Nume: 2. Steamid: 3. Numele persoanei reclamate: 4. Steamid-ul persoanei reclamate: 5. Motiv: 6. Dovada:
 4. Kstuard

  [MODEL] Reclamatie

  1. Nume: 2. Steamid: 3. Numele persoanei reclamate: 4. Steamid-ul persoanei reclamate: 5. Motiv: 6. Dovada:
 5. Ai o sapt sa faci alea 25 ore sau te alerg! Sa citesti tot de la staff zone. Gl
 6. Kstuard

  Sugestie

  ce sa se schimbe la mvp mai exact?
 7. Kstuard

  UnBan

  Steamid-ul tau nu apare cu nici un ban in baza de date daca mai stau eu sa iti caut steamid-ul indiferent daca x zice sa ti dau unban nu ti dau. Unbanned
 8. Nu mi pari ca ai 13 ani sincer daca nu mi ziceai tu credeam ca ai mai mult!! Acceptat
 9. cu voi pe server ar trebui sa scriu in formularul de cerere helper baiat sau fata sa stiu cu cine vorbesc =))) imi place ca mi ai dat bait cu activitatea de la !lvl in loc de activitatea de la !active ce sa facem iti dam si tie helper acu o sapt in teste.
 10. Si eu sunt tare curios cine ti-a dat ban am jucat cu tine nu am avut nici o treaba sa se simta sa nu stau sa caut eu ca ma enervez si se lasa cu alte alea.
 11. In viitor daca mai ai vreo problema persoanala postezi pe forum, sa nu se mai ajunga la rankoff datorita inactivitatii. A 2 a sansa pe care ti-o dau.
 12. Kstuard

  MVP

  Am inteles la inceput ati mai vrut sa punem diferite melodii doar ca deja devine mai mult un playlist mpv-ul decat mvp normal, sunt acolo 20 de melodii cred. Daca vom decide sa scoatem vreuna o sa reconsideram sugestia ta.
 13. In tot timpul asta de ultima data cand am updatat aceasta categoria am adaugat multe chestii precum -glow,trails,pets,skins in shop -comanda !report a fost inlocuita cu !calladmin si un update mai major pe partea de administrare -cat de curand o sa se adauge o comanda prin care o sa puteti testa vip-ul doar o singura data un anumit numar de ore, va anunt eu cu asta mai tarziu cand termin. -am modificat putin tema la https://drawn.ro/csgo/stats -goldmember, cine are in nume arena.drawn.ro primeste 5 credite la 60 secunde si acces la comanda !goldtag -am adaugat comanda !rtv -am adaugat niste beneficii pentru vip. -am adaugat 4 harti noi. -am modificat regulamentul. -am readaugat tag-urile de la grade helper admin co owner owner
×
×
 • Create New...